domingo, 13 de abril de 2014

DE SORTIDA A L'ALZINA DELS COLLS!

Activitat de cap de setmana complert amb caminada i acampada a l'Alzina dels Colls de Casserres! Després d'unes quantes activitats d'un sol dia seguides, ja tocava anar a caminar i a gaudir de la natura ben a prop de casa.

Vam començar al matí del Dissabte amb una passejada tranquila fins a la Bauma de les Set Portes, el dia no acompanyava gaire i en algun moment semblava que n'hagués de caure una de bona però al final es va ben aguantar.

Uns quants enigmes pel camí (que nosaltres consideràvem força complicats) no van ser rival per les ments privilegiades que tenim a l'esplai!!


Haver dinat, vam emprendre el camí fins a l'Alzina dels Colls on vam estar força estona jugant, vam berenar i muntar les tendes.


Vam jugar tota la tarda, el dia s'havia capgirat i ja brillava el sol (l'estona de llum que quedava) i quan es va fer fosc, vam sopar.


Un cop sopats, vam fer un joc de nit. Els monitors ens amagàvem pel bosc i els nens i nenes ens havien de trobar per obtenir una recompensa...

Van estar una bona estona a trobar-nos a tots, més que res perquè es feien molt els valents però al final ningú volia endinsar-se gaire al bosc...

Quan ens van haver trobat van aconseguir... CRISPETES!!!

Doncs sí, ens vam posar les botes (amb moderació) de crispetes!!

I amb la panxa ben plena ja era hora d'anar a dormir.


El matí següent vam jugar a uns quants jocs de córrer (pels que encara no estaven prou cansats) i poc a poc s'anava fent l'hora de tornar a casa.


I cansats de dos dies fantàstics ens vam fer una gran foto de família abans de que els pares ens vinguessin a buscar!

Ooooooh!!! Que guapos tots!!

No hay comentarios:

Publicar un comentario