domingo, 5 de octubre de 2014

Primera activitat del curs: COM SER UN BON XIRUCA?!

Bon dia Xiruques!!!

Per començar aquest curs 2014-2015 els monitors vam preparar una excursió per descobrir els nostres orígens com a Xiruques.
Què és el fulard i quina és la seva història? Qui és en Bitxo i com va arribar a formar part de nosaltres? Per descobrir tot això i més, ens vam endinsar en una excursió pel poble de Casserres, on vam poder descobrir totes les respostes!






En aquesta primera activitat del curs, que era totalment gratuïta, hi va haver moltes noves incorporacions de nens i nens, que creiem que s'ho van passar tan bé que molt probablement repetiran!

Aquestes són:










La Martina











L'Èlia











El Martí















I l'Aina


I també ens van acompanyar altres Xiruques una mica més veterans! 











L'Ami











El Jaume
















I la Martina


Com que hi havien tantes noves incorporacions, vam fer jocs de relació i coneixença, on tots ens ho vam passar la mar de bé i vam riure molt!




Tot seguit,  vam anar fins l'Alzina dels Colls, i allà hi vam fer diverses activitats com el mocador o saltar rius, entre d'altres, i vam berenar.








Un cop al poble, també vam passar per la plaça a fer alguns jocs més. Per exemple el macarró, que consisteix en unir totes les forces per a transportar els companys. 
Uff, quina força tenim entre tots!!!




Per últim, un cop acabada l'activitat, vam fer la reunió de pares i mares, on també vam donar la benvinguda als nous components que s'afegien a la gran família xiruca.


En aquest enllaç podreu veure com som els Xiruques i com va ser el nostre dia: 

Bé doncs, us esperem a tots i totes a la següent activitat!


No hay comentarios:

Publicar un comentario